Vi utvecklar och tillverkar elektromekaniska delsystem

Som specialist på kontaktdon och kablage har vi lång erfarenhet av att konstruera kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder. Vi deltar i ditt utvecklingsprojekt redan på idéstadiet och tar fram de delsystem du behöver för att koppla samman elektronik och mekanik, för snabb montering i den färdiga tillämpningen. Och med vårt nätverk av världsledande tillverkare, bland annat SINBON Electronics i Asien, är inget uppdrag för stort.

Kort utvecklingstid

Kort utvecklingstid

Vi hjälper dig arbeta metodiskt och effektivt genom hela utvecklingskedjan, från idé, projektledning och kravställning till första prototyp och färdig serieproduktion.

Kostnadseffektiv produktion

Kostnadseffektiv produktion

För att du ska få en lösning som lever upp till dina krav såväl elektromekaniskt som budgetmässigt, tar vi redan från början hänsyn till faktorer som påverkar konstruktion och produktion.

Snabbare montering

Snabbare montering

För att minska monteringstiden på din sida levererar vi färdiga delsystem, redo att anslutas till din tillämpning.

Lager & logistik

Lager & logistik

Vi är vana vid att jobba med avtal och prognoser för att kunna hålla buffertlager och säkerställa leveranstider efter varje kunds unika behov.


Vad vill du koppla ihop?

Från specialkablage till kompletta delsystem – vi hjälper dig att koppla ihop de komponenter du behöver för att utveckla din idé till en färdig konstruktion. Klicka på bilderna för att läsa mer om de vanligaste komponenterna vi jobbar med.

Kablage

Kablage är ofta en kostsam och kvalitetskänslig del i ett system. Vi hjälper dig att göra rätt val av ingående komponenter samt att hitta bra konstruktions- och produktionslösningar.

Kablage

Kontaktdon

Valet av kontaktdon innefattar en rad ställningstaganden: Både elektriskt, mekaniskt, applikationsmässigt och tillgänglighetsmässigt men även kontaktelement, låsning och material är av stor vikt. Genom vår erfarenhet och produktkunskap bistår vi dig att hitta en bra kontaktdonslösning.

Kontaktdon

Kretskort

Vi hjälper Er med PCB-design och PCB-layout, komponentval, materialval, underlag etc, för att utveckla er idé.

Kretskort

Mjukvara

Vi är behjälpliga med mjukvaruutveckling och design av inbyggda system för funktioner och delsystem inom flera olika branscher.

Mjukvara

Tryckknappar

Genom vår kompetens och erfarenhet bistår vi dig med att välja de tryckknappar som behövs för er tillämpning.

Tryckknappar

Displayer & kapslingar

Utifrån användningsområde, funktion, produktlivscykel och optiska egenskaper hjälper vi dig att hitta rätt display och kapsling för er idé och konstruktion.

Displayer & kapslingar

Du får hjälp med hela utvecklingskedjan

Utifrån idéer, funktionsskisser, grovspecifikationer och tekniska underlag hjälper vi dig att ta fram ett första lösningsförslag. Vi tar också hänsyn till möjliga risker och myndighetskrav. Därefter gör vi en förstudie och presenterar budgetpriser och projekt- och utvecklingskostnader.

Våra leverantörer hör till toppskiktet inom sina produktområden och vi har erfarenhet från konstruktion och produktion åt hårda kravställare. Tack vare att vi jobbar med Design-to-Cost har vi full kontroll över utvecklingsprocessens alla delar, med hänsyn till både kvalitet och budget, och vi tummar aldrig på prototyper och gedigna sluttester.

Vårt stora nätverk av tillverkare gör att vi klarar allt från beställningar där få exemplar behövs på kort tid, till större produktioner. Dessutom har vi en egen lokal person i Asien som säkerställer produktionen vid sourcing där.

Projektmodellen tar dig snabbare till serieproduktion

Vi jobbar metodiskt för att säkra kvaliteten i hela utvecklingskedjan och för att försäkra att lösningen landar rätt i den praktiska användningen. Vi kan även bistå vid CE-märkningen av produkten.

Projektmodell

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att kontakta mig med dina frågor om elektromekaniska delsystem. Vår erfarenhet av utvecklingsprojekt gör att jag snabbt kan svara på om vi är rätt leverantör för dina behov.

Robert Ekroth
Försäljningsingenjör