Gunnar_Arvidsson_SWEL

Nya tekniska lösningar. I trygga, erfarna händer.

Det är ingen slump att vårt företag har ett personnamn. Bra, långsiktiga affärer handlar nämligen alltid om bra relationer och närhet. Till leverantörer, till kompetens, till produktionskapacitet.

Stig Wahlström Elektronik AB kombinerar tryggheten i hög kompetens, lång erfarenhet och hög servicenivå med de spännande möjligheterna med världsledande komponentleverantörer, och kan därför erbjuda högkvalitiva produkter inom klimatisering och förbindningsteknik.

Nya tekniska lösningar, i trygga och erfarna händer. Det blir bättre så. Mer Stig, liksom.

Vårt DNA

Så var det detta med Stig. När bolaget bildades 1951 var det en cigarrökande Stockholmare vid namn Stig Wahlström som låg bakom. Han drevs av ambitionen att erbjuda svensk industri bästa tänkbara tekniska lösningar, ett fokus han envetet höll fast vid fram till pensionen 1989.

Den ambitionen lever i alla högsta grad kvar i företaget. Faktum är att man kan säga att Stig har gått från att vara ett personligt pronomen till ett kvalitetsbetecknande adjektiv. I det japanska språket finns det ett begrepp som kallas ”dantotsu”, som är svåröversatt men i stort sett betyder ”en produktfördel som ingen annan kan erbjuda, som i sin tur är resultatet av ständiga förbättringar”.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss så berättar vi mer